آموزش برنامه نویسی میکروکنترلرهای AVR به زبان C

شامل 7 برنامه اموزشی میکروکنترلرهای AVR به زبان C با کدویژن.

مشخصات فایل
تعداد صفحات75
حجم878 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpdf
دسته بندیبرق

توضیحات کامل

زبان C یه زبان سطح میانیه که میشه باهاش میکروکنترلرهای AVR رو برنامه نویسی کرد ، زبان C به مراتب قابل انعطاف پذیرتره نسبت به بیسیک بنابراین برای کسی که میخواد برنامه نویسی میکروکنترلرها رو یاد بگیره یادگیری این زبان توصیه میشه مخصوصا دانشجوهای رشته کنترل ، تو رشته کنترل حتما باید برنامه نویسی میکروکنترلرهارو برای کنترل یه پروسه صنعتی یا کلا کنترل یه عملگر بلد باشیم چون میکروکنترلرها به صرفه تر از پی ال سی ها هستن ، من تو این جزوه اموزشی ، 7 برنامه رو با کیفیت خیلی خوبی اموزش دادم

و برای کسایی که میخوان برنامه نویسی رو از ابتدا شروع کنن به نظرم این کتاب دیجیتالی براشون خیلی مفید و عالیه طوری که با خوندن کامل این کتاب دیجیتالی و دیدن کدها میتونن یه استارت عالی برای یادگیری برنامه نویسی بزنن ، من تو این کتاب دیجیتالی با حلقه ها و دستور شرط کار میکنم ، بخش دوم این کتاب که در حال نوشتنه و به زودی تو فروشگاهم قرار میدم داخلش میام و برنامه های متنوع با اموزشی عالی رو با حلقه for و ارایه ها ارائه میدم و همچنین اموزش های بیشتر  و عالی تری در بخش های بالاتر ، بعد از اتمام بخش دوم تو فروشگاهم ارائه خواهم کرد.

توضیحات بیشتر و دانلود

صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت زبان برنامه نویسی جاوا

پاورپوینت برنامه ریزی آموزشی و درسی

پاورپوینت برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه (PM)

پیداکردن دامنه با دامین اتوریتی بالا بدون نرم افزار.

دانلود 4 تا از بهترین جزوه های PDF آموزش برنامه نویسی پایتون

پاورپوینت نرم افزار و سخت افزار بهبود و بازسازی سازمان

برنامه ,نویسی ,زبان ,c ,میکروکنترلرهای ,تو ,برنامه نویسی ,زبان c ,میکروکنترلرهای avr ,این کتاب ,به زبان ,برنامه نویسی میکروکنترلرهای ,آموزش برنامه نویسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

imperialtimesticketistanbul سایت دانلود متن کامل پایان نامه مقاله تحقیق ارشد مرجع تخصصی فناوری و رایانه ایران sepitalabkhand استراتژی‌های توسعه روستایی pahneyetkv سایت تشابه simorghleparvaz A.M Bahamir ghazamaza